Λογιστικό γραφείο - Σύμβουλοι επιχειρήσεων APG Solutions

Ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων της Επαγγελματικής Επάρκειας Κομμωτών-Κουρέων και Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών και Ποδιών

Ξεκινούν οι διαδικασίες πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών – κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου (27.09.2023) μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ

(πατήστε εδώ https://kommotes.eoppep.gr/ για Κομμωτές Κουρείς) και

(πατήστε εδώ https://texnitesakron.eoppep.gr/ για Τεχνίτες περιποίησης χεριών και ποδιών),

και θα είναι διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (20.10.2023).

Σημειώνεται ότι όλα τα βήματα της διαδικασίας και τα δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίων κομμωτών, κουρέων ή τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών θα περιγράφονται αναλυτικά στον ΟΔΗΓΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ που θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων και του ελέγχου των δικαιολογητικών που υπέβαλαν ηλεκτρονικά οι υποψήφιοι, θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τις ημερομηνίες και τα εξεταστικά κέντρα που θα διενεργηθούν οι εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε στους υποψηφίους ότι οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις, που περιλαμβάνουν όλες τις σωστές απαντήσεις για την προετοιμασία των υποψηφίων, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ καθώς και κατάλογος με ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.